HBOR Mjera agresija na Ukrajinu: krediti za obrtna sredstva u iznosu od 200.000 EUR do 3.000.000 EUR sa fiksnom kamatom od 2,50%!

Kredit za obrtna sredstva

04.04.2023.

Trenutno su dostupna vrlo povoljna sredstva za financiranje obrtnih sredstava kao privremena mjera u okviru programa HBOR-a. Program kreditiranja se provodi izravnim financiranjem putem HBOR-a. 

Iznos financiranja se kreće u rasponu od 200.000 EUR do 3.000.000 EUR, ovisno o namjeni i kreditnoj sposobnosti korisnika kredita.

Za razdoblje korištenja i prve tri godine otplate kredita od kamata iznosi 2,50% godišnje, fiksno, dok je za a 4. i 5. godinu otplate kredita od 3,00% godišnje.

Rok otplate do 5 godina,uključujući poček do 1 godine, dok rok korištenja (maksimalno 12 mjeseci) ne ulazi u rok otplate (1+5). 

Sredstva su raspoloživa za financiranje poslovnih subjekata privatnog sektora – trgovačka društva, obrtnici, fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) u sustavu PDV-a, zadruge i ustanove. Korisnici kredita trebaju dokazati da imaju poteškoće u poslovanju uzrokovane izravnim ili neizravnim učincima ruske agresije na Ukrajinu temeljem kriterija za procjenu učinaka krize.

Ukoliko imate u planu dodatna financiranja te u slučaju potrebe za dodatnim konzultacijama vezano uz program, stojimo Vam na raspolaganju.

Preuzmite prezentaciju.

Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D Poslovne financije d.o.o.
info@3dposlovne-financije.hr
+385 1 8008 076

Kontaktirajte nas

Do danas smo uspješno realizirali sve naše projekte!

Iako je uspješnost odrađenih projekata na zavidnom nivou, i dalje naglašavamo rizičnost ishoda zatjeva koji se odnose na bilo koju vrstu financiranja.

Tel. +385 1 8008 076
info@3dposlovne-financije.hr

 

    Obratite nam se s povjerenjem:

    Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”