Obrtna sredstva: temelj rasta i stabilnosti Vašeg poslovanja

HAMAG investicijski zajam za mikro poduzetnike

Upravljanje obrtnim sredstvima, te likvidnošću tvrtke bitan je element pri upravljanju poslovnim modelom. Bez obzira na veličinu i segment poslovnog sektora kojem pripadaju, pravni subjekti se nalaze pred zahtjevnom obvezom efikasnog gospodarenja svojim obrtnim sredstvima kao i sredstvima za postizanje financijske stabilnosti i omogućavanje rasta

Financiranje obrtnih sredstava putem komercijalnih banaka
Kamatne stope za financiranje obrtnih sredstava u komercijalnim bankama variraju između 4% i 7%, ovisno o ratingu i pokazateljima poslovanja vaše tvrtke. Važno je napomenuti da se kamatna stopa fiksira tijekom cijelog razdoblja otplate, što vam omogućava predvidivost u plaćanjima. Rok otplate kredita za obrtna sredstva obično varira između 3 i 5 godina, dajući vam dovoljno vremena za postizanje svojih ciljeva.

Bez materijalnog pokrića i bez pravdanja namjene troškova
Jedna od prednosti ovih kredita je što često ne zahtijevaju materijalno pokriće niti pravdanje namjene troškova. Sredstva se isplaćuju na žiro račun vaše tvrtke, što vam omogućava da ih koristite prema svojim potrebama bez dodatnih ograničenja.

Osiguranje: zadužnica

Ukoliko razmišljate o dodatnom financiranju ili imate bilo kakvih pitanja o programima financiranja obrtnih sredstava putem komercijalnih banaka, svakako nam se obratite. S obzirom na fleksibilne uvjete, ovi krediti mogu biti ključni za ostvarenje vaših poslovnih ciljeva. 

Ako želite više informacija o konkretnim programima financiranja ili trebate dodatne konzultacije, obratite nam se putem sljedećih kontaktnih informacija:

E-mail: info@3dposlovne-financije.hr
Telefon: +385 1 8008 076

Kontaktirajte nas

Do danas smo uspješno realizirali sve naše projekte!

Iako je uspješnost odrađenih projekata na zavidnom nivou, i dalje naglašavamo rizičnost ishoda zatjeva koji se odnose na bilo koju vrstu financiranja.

Tel. +385 1 8008 076
info@3dposlovne-financije.hr

 

    Obratite nam se s povjerenjem:

    Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”