Dostava zahtjeva za financiranje

Prema prethodno napravljenoj analizi poslovanja i željenog stanja, te izrađenoj investicijskoj studiji (poslovni plan i projekcija), zahtjev za financiranje podnosi se zajedno s potrebnom i cjelovitom dokumentacijom unaprijed definiranim kanalima (banke, financijske institucije, privatni ulagači ili fondovi).


Nakon toga zahtjev se ukratko prezentira i službeno ulazi u postupak odobravanja. Ovisno o kanalu financiranja, složenosti i riziku zahtjeva, vrijeme potrebno za odobrenje može biti od 2 tjedna do 4 mjeseca. Kroz ovaj postupak ne postoji jamstvo da će smještaj biti odobren za to vrijeme. Zbog toga, potičemo sve poduzetnike da sa svojim zahtjevima odu na više od jednog kanala financiranja.


Na kraju, razne su pogodnosti za poduzetnika. Točnije, u slučaju dvostrukog odobrenja, njegova pregovaračka snaga je malo jača i često se može dogoditi da se konačna odluka u vezi s financiranjem svede na niži trošak financiranja.

Kontaktirajte nas

Do danas smo uspješno realizirali sve naše projekte!

Iako je uspješnost odrađenih projekata na zavidnom nivou, i dalje naglašavamo rizičnost ishoda zatjeva koji se odnose na bilo koju vrstu financiranja.

Tel. +385 1 8008 076
info@3dposlovne-financije.hr

 

    Obratite nam se s povjerenjem:

    Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”