Kako banka promatra poduzetnika?

Svaka banka ima svoje postupke iza kojih stoje politike kreditnog rizika. Te se politike s vremenom mijenjaju, ali su svejedno od iznimne važnosti tijekom postupka financiranja. Imajući to na umu, banke provode bodovanje i segmentaciju poduzetnika.

Kada naprave osnovni pregled vaše situacije i potreba, daju im informativne ponude unutar kojih definiraju potencijalni iznos financiranja, financijske troškove, ročnost i vrste kreditnih aranžmana.
Informacije o snazi ​​poduzetnika, tj. koliko vanjskog financiranja može dobiti, mogu mu biti zanimljive u preliminarnoj fazi gdje još uvijek postoji samo želja za ulaskom u nešto novo ili za proširivanjem nečega što već postoji.


Ova je preliminarna faza upravo ona u kojoj vam 3D poslovne financije mogu dati osnovne obrise, tj. odgovore na pitanja u nastavku:

  1. Koliko financiranja mogu očekivati ​​od banke?
  2. Koje subvencije mogu dobiti?
  3. Koliko će sve to koštati?
  4. Je li naš projekt zanimljiv bankama?

Većina naših klijenata, u određenom trenutku svog poslovanja, traži novi izazov ili novu investiciju, ili jednostavno ima neku ideju ili djelomično razrađeni projekt koji bi bio idealan za provedbu.

Bilo da se radi o novom projektu, proširenju poslovanja ili dodatku likvidnosti, mi vam stojimo na raspolaganju upravo kako bismo vas podržali od početka!


Obratite nam se s povjerenjem!

Kontaktirajte nas

Do danas smo uspješno realizirali sve naše projekte!

Iako je uspješnost odrađenih projekata na zavidnom nivou, i dalje naglašavamo rizičnost ishoda zatjeva koji se odnose na bilo koju vrstu financiranja.

Tel. +385 1 8008 076
info@3dposlovne-financije.hr

 

    Obratite nam se s povjerenjem:

    Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”