Kako privući investitore?

Kako predstaviti tvrtku, poslovnu ideju, koncept ili proizvod? Koliko su važni komercijalizacija i plasman na tržište? Kako privući potencijalnog investitora? Sve su to ključna pitanja naših klijenata.

Koliko je važna procjena poslovne ideje na samom početku i kako pronaći potencijalnog investitora potrebnog za uspješan nastavak poslovanja?
Bez obzira na osobne resurse, poduzetnici se u početnom stanju često oslanjaju na vanjske izvore financiranja.

Kako bi privukli potencijalne investitore, potrebno je imati jasno razrađenu poslovnu ideju, poslovni plan i marketinšku strategiju. Ovisno o tvrtki, ideji ili projektu, primjenjuju se različite metode procjene poslovanja. Nekima su dovoljni investicijska studija ili poslovni plan, dok su drugima potrebne metode poslovne procjene, poput DCF-a, više metoda ili nešto slično.

Ovisnost odabira oblika prezentacije povezana je s pitanjima: Od koga osiguravamo financiranje ? Je li dovoljno vanjsko financiranje ili trebamo tražiti partnera (kapital)?

Kontaktirajte nas

Do danas smo uspješno realizirali sve naše projekte!

Iako je uspješnost odrađenih projekata na zavidnom nivou, i dalje naglašavamo rizičnost ishoda zatjeva koji se odnose na bilo koju vrstu financiranja.

Tel. +385 1 8008 076
info@3dposlovne-financije.hr

 

    Obratite nam se s povjerenjem:

    Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”