Sve što trebate znati o optimizaciji postojećeg poslovnog modela

Optimizacija poslovnog modela, započinje snimanjem poslovnih procesa, koji su u konačnici i generatori „suhoparnih“ knjigovodstvenih zapisa, te čije razumijevanje od strane konzultanta predstavlja preduvjet ulaska u proces „oblikovanja“, odnosno financijskog i poslovnog restrukturiranja.

Kako bi se optimiziralo poslovanje u skladu sa sadašnjim stanjem, te planovima i strategijom društva, nužno je provesti financijsko restrukturiranje, optimizaciju strukture bilance, te implementirati kvalitetno upravljanje novčanim tokom, kao i revidirati planove i strategiju tvrtke.

Upravo financijsko restrukturiranje, uz optimiziranje bilančne strukture i novčanih tokova predstavlja preduvjet za stabilno funkcioniranje poslovnog ciklusa u zadanom ekonomskom okruženju, a na duži rok. Time se za poduzetnika oslobađa vrijeme nužno za osmišljavanje daljnjih poduhvata, te stvara zdrava osnova za širenje poslovanja.

Pogodnosti:

  • Optimizacija troškova poslovanja
  • Smanjenje financijskog troška, smanjenje porezne osnovice i tereta poreza na duži rok
  • Optimizacija zaliha i dana vezivanja novca
Kontaktirajte nas

Do danas smo uspješno realizirali sve naše projekte!

Iako je uspješnost odrađenih projekata na zavidnom nivou, i dalje naglašavamo rizičnost ishoda zatjeva koji se odnose na bilo koju vrstu financiranja.

Tel. +385 1 8008 076
info@3dposlovne-financije.hr

 

    Obratite nam se s povjerenjem:

    Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”