Zašto volimo i podržavamo „Start up“ poduzetničke ideje?

Malo i srednje poduzetništvo čini 99 posto svih poslovnih subjekata i u njemu je zaposleno 65 posto ukupnog broja zaposlenih. 

Važnost mikro i malog poduzetništva, Start up projekata, predstavlja preduvjet za konkurentno društvo, te društvo koje garantira održivi rast i razvoj.

Termin Start up, danas posebno zaokuplja našu pažnju, a ponajviše u domeni inovacija, konkurentnosti, optimizacije procesa itd.

Kako financijski eko sustav nije kompatibilan za praćenje te vrste poduzetništva, bitno je fokusirati se na druge sudionike na tržištu, te na prezentacijsku formu same Ideje – Projekta, i to:

 • Relevantni sudionici:
  • Tvrtke koje pronalaze sinergije u okviru start up inovacija, te partnerski nastave razvijati ideju – projekt
  • Privatni investitori, danas popularno zvani „Poslovni anđeli“
  • Uspješni nositelji „Start up“ inovacija (danas tržišno održivih poslovnih modela) u funkciji mentora
  • Poslovne Banke
  • Ostala javne institucije poput HBOR, HAMAG Bicro, te ostali.
 • Bitna je činjenica pri pripremi prezentacijske forme ili takozvanog „pitch-a“, izuzev originalne i jednostavne prezentacije proizvoda i/ili usluge, odgovoriti na pitanje: Kako planirate monetizirati, odnosno unovčiti Vaš proizvod ili uslugu, te koliko Vam je sredstava potrebno da bi to postigli!?

3D financijsko savjetovanje, pokriva cjelokupan proces formiranja prezentacijske forme, savjetovanja, te konstantnog traženja potencijalnog sinergijskog partnera. Preduvjet ulasku u taj proces, je činjenica da ideja / projekt počiva na tržišno zdravim pretpostavkama, poduprtim pozitivnim trendovima u nišama kojih se tiče. Konačni cilj je monetizirat ideju / projekt, te učiniti ga samoodrživim.

Kontaktirajte nas

Do danas smo uspješno realizirali sve naše projekte!

Iako je uspješnost odrađenih projekata na zavidnom nivou, i dalje naglašavamo rizičnost ishoda zatjeva koji se odnose na bilo koju vrstu financiranja.

Tel. +385 1 8008 076
info@3dposlovne-financije.hr

 

  Obratite nam se s povjerenjem:

  Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”